Cautare

61629 de rezultate pentru "zapada din constanta" (4.21 secunde)
Astfel, ploile se vor extinde din vest spre restul tarii, iar in Maramures, nordul Moldovei si al Transilvaniei si in zona de deal din regiunile vestice, trecator se vor semnala precipitatii mixte.
In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
Agentii economici care functioneaza in perimetrul danelor 97-98 din port, in Zona Libera Constanta Sud Agigea, vor avea ceva batai de cap incepand cu data de 15 martie a. ... , in cazul in care s-au inregistrat ca functionand pe teritoriul teritorial-administrativ al municipiului Constanta.
Viscolul puternic si caderile masive de zapada din ultimele zile au afectat si judetul Constanta. ... Viscolul a fost principalul dusman al angajatilor Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, iar in unele cazuri le-a facut imposibila interventia.
Meteorologii au emis, duminica dimineata, noi coduri galbene de vant pentru judetele din centrul si sudul tarii. ... In Olt si Dolj, intensificarile vantului ating 50-55 km.h, spulberand zapada. ... Potrivit meteorologilor, intensificarile vantului pot atinge si depasi la rafala 50-60 de kilometri, viscolind sau spulberand zapada.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Neprevazutul s-a produs Firma CAPRI-LACT ar fi, poate, una dintre cele mai interesante afaceri din agricultura doljeana. ... Restul de bani, pana la 3.000.000 de euro, cat reprezinta valoarea totala a investitiei, au venit din credite bancare.
Sebastian Lazaroiu Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Sebastian Lazaroiu are legatura cu "viitoarea constructie gandita la Cotroceni" privind aparitia unei formatiuni in jurul Elenei Udrea, asa numita Alba ca Zapada.
Intemperiile continua sa perturbe grav activitatea in centrul Statelor Unite, dupa ce o autostrada a fost inchisa in apropierea orasului Los Angeles din cauza caderilor de zapada care au afectat si o serie de cartiere ale metropolei americane.
Lelia MUNTEANU, senior editor al ziarului Gandul) In plan american, o movilita de zapada. Din movilita, scoate capul un vierme. ... Intr-un tarziu, pe zapada, se agita umbra unui elicopter. Din elicopter, pe franghie, coboara Primul Ministru. ... "Cu menta si sunatoare/ Iese tara din ninsoare".
HARTA drumurilor nationale impracticabile din cauza viscolului. ... Anuntul este valabil pentru Autostrada A2, dar si 18 drumuri nationale devenite impracticabile din cauza viscolului puternic. ... Circulatie oprita, pe Autostrada Soarelui, ambulante inzapezite in Ialomita si Vranceamicrobuze blocate in zapada Si acest lucru a fost imposibil.
Google isi schimba frecvent logoul pentru a marca evenimente speciale din cultura mondiala. ... Pentru a-l elibera, un voinic s-a luptat cu zmeul varsandu-si sangele in zapada. Soarele a urcat din nou pe cer si, in locurile in care zapada s-a topit, au rasarit ghiocei - vestitori ai primaverii.
Sangele cald i s-a scurs pe zapada, pana cand l-a lasat pe tanar fara suflare. In locurile in care zapada s-a topit, au rasarit ghiocei â€" vestitori ai primaverii.
Este vorba despre Luna de zapada, eclipsa de luna si aparitia Cometei de Anul Nou, noteaza space.com.
Cum sa va redresati masina daca derapati Derapajul pe gheata si impotmolirea masinii in zapada sunt doar cateva dintre problemele soferilor, in aceste zile.
In cateva zile, cele trei mari partide care s-au impus in alegerile locale din Constanta vor trebui sa-si desemneze consilierii judeteni si locali care ii vor reprezenta in urmatorii 4 ani.
Deputatul PD-L Laurentiu Mironescu acuza autoritatile locale de lipsa de implicare si "slab management" al situatiei provocata de caderile masive de zapada, cat si viscolul care "au paralizat pentru cateva zile judetul Constanta si, mai ales, orasul Constanta", se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.
Portul Constanta va incerca sa profite de situatia geo-politica din fosta Iugoslavie, in sensul ca va ataca piata de profil din Serbia, avand in vedere ca prin desprinderea Muntenegrului de Serbia, aceasta din urma tara a ramas fara iesire la mare, a aratat ieri Mircea Marius Banias, directorul general al CN APMC, in cadrul unei conferinte de presa dedicata realizarilor CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta in cursul anului 2006 si proiectelor companiei pentru anul viitor.
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
Inspectoratul General de Politie nu pare sa fie preocupat de soarta Politiei Judetului Constanta, cel putin nu din punctul de vedere al conducerii acestui inspectorat.
google-analytics.com